Våra mätinstrument

I vårt lab mäter vi dina ytor, metalliska eller mjuka material, berörande eller optiskt, från nanometer till millimeterskala

I vårt unika mätlabb och showroom har ni tillgång till mätinstrument och den senaste programvaran för mätning av ytstruktur i profil och areal(3D) på av alla typer av material och i olika skalor. Vi har även optiska 3D skanner där vi digitaliserar produkter och hjälper företag att göra produktjämförelser samt skapa CAD modeller från inskannade underlag.

Släpnålsmätare, profil och areal

Form Talysurf i-Series PRO 5 från Taylor Hobson, England. Berörande metod. För mätning av ytstruktur, primär-, vågighet och ytjämnhet. Både profil och areal. Kontur (radier, vinklar, formavvikelser, höjder och avstånd)

Skannande interferensmikroskop

MicroXAM från ADE Phase Shift Technology, USA. Optisk metod. För mätning av ytstruktur, primär-, vågighet och ytjämnhet. Både profil och areal. Kontur (radier, vinklar, formavvikelser, höjder och avstånd)

Strukturerat ljus mikroskop

MikroCAD Compact, för mätning av ytstruktur på ej reflekterande och mjuka material. MikroCAD COMPACT från GFM GmbH, Tyskland. Optisk metod. För mätning av ytstruktur, primär-, vågighet och ytjämnhet. Både profil och areal. Kontur (radier, vinklar, formavvikelser, höjder och avstånd)

Rulla till toppen